Prisliste pr 01.01.2023 inkl moms Klassisk massasje 


Perfekt for å løse opp i stive muskler og spenninger. Dette er en dyp massasjeform som har en positiv påvirkning på vev, fascia, muskler og ledd. Ved å senke stressnivået i kroppen din hjelper du kroppen din til å reparere seg selv. Jeg tilpasser behandlingen etter dine behov, La meg hjelpe deg med å oppnå avslapning, velvære og lindring av smerter.I denne behandlingen bruker jeg massasjekrem + massasjeolje med eteriske oljer i fra DoTerra. Ved behov benytter jeg også drenasje med vakuum - som utføres ved hjelp av en liten kompressor som er koblet til glasskolber som lager vakuum. Dette apparatet hjelper til å løtfe hud og bindevev slik at det blir bedre sirkulasjon.


Muskelsmerter kommer av for dårlig sirkulasjon og oksygenopptak i musklene, og en vond smertesirkel begynner. Dette kan bl.a. skyldes av for lite aktivitet, for mye aktivitet, statisk aktivitet, indre/ytre stress, følelser, små og store traumer.

Spenninger i musklene reduserer blodsirkulasjonen. Avfallsstoffene samler seg i muskler og vev og fører til smerter, som igjen leder til mer spenninger og smerter, og enda dårligere sirkulasjon.


Å få massasje kan bryte denne vonde smertesirkelen gjennom økt tilstrømming av oksygen og næringsstoffer til musklene, og tømming av avfallsstoffer i muskler og vev. Og som alt annet her i livet oppnår du best resultat ved jevnlig behandling for å vedlikeholde og forebygge.   
30 min • kr 540

45 min • kr 740

60 min • kr 910

75 min(hel kropp; rygg, nakke, ben og armer) • kr 1060

90 min • kr 1200

120 minutter • kr 1475


Lymfemassasje + drenasje med vacuum ved behov


Myk, lett og avslappende behandling som passer spesielt deg som har hevelser i armer/ben og/eller mye væske i kroppen. Det benyttes spesielle massasjeteknikker som øker transporten av lymfevæske og stimulerer aktiviteten i lymfesystemet. Dette er kroppens avfallssystem og en viktig del av immunforsvaret ditt. Lymfesystemet er et tregt system og blir pumpet rundt av rolig muskelbevegelse og dype pust. En eller flere behandlinger kan være med på å kickstarte lymfesystemet ditt dersom det av ulike grunner har stoppet litt opp. Det kan være grunner som inaktivitet, for mye hard trening, usunt kosthold, alkohol, operasjon, sykdom, medisiner, fall/slag, trange klær, stress etc. Behandlingen fokuserer spesielt på å åpne de største lymfestasjonene i kroppen for å hjelpe på sirkulasjone - er disse tette blir avfallstoffene og væske naturlig nok værende i kroppen. La meg hjelpe deg med å "storrengjøre" kroppen din. I denne behandlingen bruker jeg kokosolje med litt eterisk olje fra DoTerra. Effekter av denne behandlingen kan være mye vannlating, redusering av hevelser, mindre vondter, bedre søvn


45 minutter • kr 740

90 minutter kr 1200

Lymfemassasje pakke hel kropp: betal for 3 få 4 -  4 á 90 minutter kr 3590


Instruksjonsvideo på egenpleie av ditt lymfesystem av Bebe Gransten.


Solhilsen som aktiverer ditt lymfefløde av Bebe Gransten 


Les gjerne mer om lymfesystemet på lymfhoppet.se


Axelsons Healingmassasje


Behandlingen balanserer og åpner opp blokkeringer i dine energistrømmer, som igjen vil stimulere kroppen din sine egne legende krefter. Healingmassasje er særdeles avslappende. En avspenningsprosess som med lett berøring påvirker hele deg både fysisk og mentalt. Passer for deg som kjenner deg tung i kroppen, har lite energi, deler troen på at vi mennersker er energivesener og at alt er energi. La meg hjelpe deg med å finne indre balanse og ro. I denne behandlingen benytter jeg hverken kremer eller oljer - kun mine varme hender og stillhet. Effekten av denne behandlingen er veldig individuelt, men noen gjengangere er; lettere i kroppen, varm i kroppen, lettere å puste, mer energi. Denne behandlingen er veldig fasinerende og må oppleves for å forstå hvordan så lite berøring kan sette igang så "mye" i kroppen. Og ekstra fasinerende er det at opplevelsen blir ulik under hver behandling fordi kroppen gjør det den trenger akkurat "nå". 


Axelsons Healingmassasje på rygg starter med en kort bindevevsmassasje uten olje/krem på ryggen for å øke blodsirkulasjonen. Videre blir det noen massasjegrep for deretter å fortsette med en lengre energibehandling som består av meget lett berøring på et spent område/muskel.

Nakkebehandlingen består av å holde lett på bestemte punkter i nakken/hodet og varer tilsammen i 25 min.  


nakkebehandling 30 minutter • kr 500 

rygg + nakkebehandling 60 minutter • kr 800

Sett av 15 min ekstra tid ved begge disse behandlingene


Segmentmassasje (Bindevevsmassasje) 


Veldig kraftig behandling som utføres uten krem/olje på bindevev og hud langs ryggsøylen, litt på øvre sete + itt innside lår. Denne behandlingen er veldig rensende og spesielt bra for søvnproblemer, skille ut avfallstoffer og stimulering av det autonome nervesystemet (den delen av nervesystemet som vi ikke kan kontrollere med vår egen fri vilje; gåsehud, tåreutsondering, spytt, tarm, indre organer stimuleres, svette osv.) Segmentmassasje er som sagt kraftig og har dype virkninger. Reaksjoner som kan komme etter denne behandlingen kan være; drømme mer/mareritt, bli veldig slapp/søvnig, kvinner kan få en blødning lik en menstruasjon (= en utrenselse), kvinner over menopausen/overgangsalderen også, kan utløse mye energi, kan bli noe "tung til sinns"(litt følsom), mer lukt og farge på urinen, må oftere på toalettet/blir tørst, kan bli meget rød(hoven) i huden.


30 minutter • kr 540


Bedriftsmassasje 


Bedriftsmassasje er et positivt og forebyggende tiltak for å redusere sykefravær. Ved å tilby sine ansatte bedriftsmassasje som forebyggende behandling, vil muskel- og skjelettlidelsene i bedriften reduseres. 


Behandling for bedrifter tilrettelegges og tilpasses etter behov. For mer informasjon ta kontakt.


Bedriftsmassasje pris etter avtale